In inaltul Cerului

  Ce e iubirea? E un sentiment placut ce il simti pentru o alta persoana, o a doua jumatate a inimii tale. Acest sentiment delicat niciodata nu il vei putea exprima prin cuvinte, de ce? un simplu raspuns eu cred ca va fii de ajuns. Fiindca dragostea nu se reda prin cuvinte dar doar prin fapte... Faptele descrie mereu, cum iubesti, de ce iubesti, pe cine iubesti...
  Orice persoana isi va alege jumatatea lui pe care il caracterizeaza, nu doar exterior dar si interior, luind aminte ca cu deosebirele dintre ei o sa poti realiza ceia ce iti lipsea pentru o viata fericita.
  Scriu toate astea pentru ca am trecut prin multe situatii, in care vroiam sa isi arate dragostea prin cuvinte demonstind astfel ca nici nu simteau nimic pentru mine. E drept ca uneori vrei sa citesti mesaje de dragoste care sa te lase fara cuvinte, dar sa nu uitam ca orice om are capacitate de a scrii un mesaj frumos pentru iubita ei, doar ca cei care cu adevarat iubesc isi vor arata sentimentul prin fapte!
  Pentru mine mult conteaza atentia acordata din partea persoanei iubite, ex: sa nu fiu pe ultimul plan, sa nu ma ia in consideratie cind stea cu prietenii, sa nu imi ia apararea cind prieteii lui ma ataca...etc.
  Dragostea nu ajunge pentru o relatie serioasa si bine formata, trebuie sa fie si incredere, si atentie.