In inaltul Cerului

  Ce e iubirea? E un sentiment placut ce il simti pentru o alta persoana, o a doua jumatate a inimii tale. Acest sentiment delicat niciodata nu il vei putea exprima prin cuvinte, de ce? un simplu raspuns eu cred ca va fii de ajuns. Fiindca dragostea nu se reda prin cuvinte dar doar prin fapte... Faptele descrie mereu, cum iubesti, de ce iubesti, pe cine iubesti...
  Orice persoana isi va alege jumatatea lui pe care il caracterizeaza, nu doar exterior dar si interior, luind aminte ca cu deosebirele dintre ei o sa poti realiza ceia ce iti lipsea pentru o viata fericita.
  Scriu toate astea pentru ca am trecut prin multe situatii, in care vroiam sa isi arate dragostea prin cuvinte demonstind astfel ca nici nu simteau nimic pentru mine. E drept ca uneori vrei sa citesti mesaje de dragoste care sa te lase fara cuvinte, dar sa nu uitam ca orice om are capacitate de a scrii un mesaj frumos pentru iubita ei, doar ca cei care cu adevarat iubesc isi vor arata sentimentul prin fapte!
  Pentru mine mult conteaza atentia acordata din partea persoanei iubite, ex: sa nu fiu pe ultimul plan, sa nu ma ia in consideratie cind stea cu prietenii, sa nu imi ia apararea cind prieteii lui ma ataca...etc.
  Dragostea nu ajunge pentru o relatie serioasa si bine formata, trebuie sa fie si incredere, si atentie.

Increderea

  Vorbind de orice relatie care se distrama, probema e doar increderea in persoana apropiata. Increderea nu se capata usor, e o scurgere de timp petrecut impreuna si cunoscind jumatatea ta mai bine. Oricum daca la orice pas o sa crezi ca cind nuti raspunde la SMS, pai sta cu alta, ori alte ideii de apar momental in aceasta situatie, se vede ca increderea in acea persoana este 0%. Ne mai vorbind cit de tare va iubiti ori ce tare tineti unul la celalalt, repatia nu va dura mult timp!!!! Vorbesc din propria experienta! ( am incredere in persoana iubita, si stiu ca tot ce face el eu is prima care stie).
  Am auzit de la prieteni ca inainte de a incepe o relatie trebuie sa fii prietena cu acea persoana, pentru a o descoperi mai bine,( ce reprezinta si daca te va putea face fericita)! Istoria mea e una din astea. Am prietenit cu El♥ aproximativ 2 ani, lam cunoscut foarte bine, stiam ce il caracterizeaza, ce ii place si ce nu, discutiile preferate, etc. Dar nici nu mia trecut prin cap ca intr-o buna zi o sa ma pot apropia de el mai mult decit o prietena. Dar asa a si fost. Dupa 2 ani de prietenie am inceput sa fim un cuplu, un intreg, care fara jumatatea lui nu poate.
  Il iubesc, si il voi iubi in continuare!ღ